T★34

szeptember 4, 2023 No Comments »

men-retro[Production Year:[2018]: Az orosz háborús filmek hosszú évek óta tarolnak, látványban, kivitelezésben és tartalmilag semmivel nem maradnak le hollywoodi társaiktól. Alekszej Szidorov mozija, a T-34 tökéletesen illeszkedik a sorba. Az alapsztori izgalmas, a T-34-est mesteri módon használó hőseink német hadifogságba esnek, hogy aztán a koncentrációs tábor melletti kiképzőterületen egy zsákmányolt tankba üljenek, élő céltáblaként szolgálva a Hitlerjugend ifjú tankosainak gyakorlataiban. Lőszer természetesen nulla, de legénységünk ezt a problémát már a kezdetekkor megoldja, a végeredmény így borítékolható.

A film elbűvölő eleganciával tálalja mindazt a popcorn-moziknál megszokott klisétengert és kötelező elemet, amely a hollywoodi eposzokra jellemző, megfejelve egy-két olyan képpel, ami viszont ízig-vérig orosz. Bondarcsuk 9. századában ilyen volt a pipacsmezőn zokogó tiszt, a T-34-ben pedig a Hattyúk tavára bemutatott „tankbalett”. Giccsességében is hatásos, felejthetetlen jelenet, amely éppen nélkülözhetősége okán ad óriási pluszt a filmnek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı