A kaukázusi fogolylány

január 10, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year: [1969]: A kaukázusi fogolylány avagy Surik újabb kalandjai… / A Gyáva (Trusz) azaz Georgij Vicin volt az első. Képzett színész, (elvégezte a GITISZ-t), forgatott már Gajdajjal a „Vőlegény ugyanarról a földről” c. filmben, a rendező vele biztosra ment. Tudta, Vicin azonnal felfogja javaslatait és képes is azokat megvalósítani. A Mamlaszra (Balbesz) több komikust is kipróbáltak, végül Vicin volt az aki a cirkuszban meglátta Jurij Nyikulint és felhívta rá a rendező figyelmét. Nyikulin akkor már ismert bohóc volt. (A háború után felvételizett a VGIK-ra, de nem vették fel.

Elvégezte viszont a Moszkvai Cirkusz bohóc stúdióját és az akkortájt híres Karandas bohóccal kezdett dolgozni. 1950-es szakításuk után az egészen más karakter Mihail Sujdinnal alkotott bohócpárosuk vált népszerűvé.) A próbafelvételen hosszú szempillákat ragasztottak rá, pislogott egyet-kettőt és Gajdaj azt mondta: „Ennyi! Balbeszt már nem kell keresnünk.” A Tapasztalt (Bivalij) szerepére Ivan Ljubeznovot választották ki. Az akkor 52 éves Ljubeznov végül úgy döntött, öreg már ahhoz, hogy napokon keresztül eszét vesztve rohangáljon egy kutya elől. Ekkor javasolta Morgunovot Ivan Pirjev (Rendező, a Moszfilm akkori igazgatója, azt hiszem az eddigi filmeknél is szóba került már néhányszor a neve).

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı