A háború, az Háború

május 22, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year: [1968]: 1948. augusztus 28 -án hunyt el a páncélos erők szovjet marsallja, kétszer a Szovjetunió hőse, Pavel Semyonovich Rybalko. Marshal viszonylag korán elhunyt, mindössze 53 éves volt. Korai halála ellenére Pavel Rybalko játszotta a főszerepet, amelyet a sors tartogatott számára a Nagy Honvédő Háború idején, és örökre beírta nevét a nehéz háborús évek fényes és megdicsőült szovjet katonai vezetőinek csoportjába. Pavel Semyonovich Rybalko 1894. október 23 -án született Ukrajnában, a Sumy régió Romanovka falujában, egy gyári munkás családjában. Csak három osztályt végzett az iskolában, ezt követően tinédzserként elment dolgozni, hogy segítsen egy szegény családnak. 1908 -ban egy cukorgyárban kezdte pályafutását, majd esztergályos tanuló lett, ezzel párhuzamosan vasárnapi iskolába járt.

1912 -től Harkovban élt és dolgozott, ahol esztergályos volt egy gőzmozdony -üzemben. Az első világháború kitörésével Pavel Rybalko közlegényként behívták az orosz császári hadsereg soraiba. A 82. gyaloghadosztály részeként harcolt a délnyugati fronton, részt vett a Przemysl melletti csatákban. Az osztrák-magyarokkal vívott csatákban bátor és ügyes katonának mutatkozott. 1917 júliusában, az első forradalom, az önkényuralom bukása és a hadsereg összeomlása után önként elhagyta alakulatát, és visszatért otthonába. 1917 decemberében csatlakozott a Vörös Gárdához. 1918 februárjától partizán különítményben harcolt, parancsnokának asszisztense volt. A partizán különítmény harcolt a német és az osztrák-magyar csapatok által képviselt betolakodók, valamint Petliura és Hetman Skoropadsky csapatai ellen.

1918 augusztusában Németország elfogta, de a németországi novemberi forradalom után 1918 decemberében kiengedték és visszatért hazájába. 1919-1921-es szovjet-lengyel háborúban, részt vett a lengyel front áttörésében Uman közelében, a lengyelekkel vívott csatákban Lvov közelében és Zamosc közelében. A polgárháború befejezése után Pavel Rybalko a Vörös Hadsereg szolgálatában maradt. A Nagy Honvédő Háború kezdete után, 1941 szeptemberétől 1942 májusáig Pavel Rybalko volt a Vörös Hadsereg vezérkarának felsőbb speciális iskolájának hírszerzési osztályának vezetője. 1942 augusztusában Rybalko lett az 5. harckocsi hadsereg parancsnoka. 1947 áprilisától Rybalko lett a szovjet hadsereg páncélos és gépesített erőinek parancsnoka. A kemény katonai élet, az évek során tapasztalt rendkívüli terhelések, a meglévő betegségek és egyetlen fia elvesztése a háborúban, az egészségébe került. 1948. augusztus 28 -án, hosszú betegség után, az orvosok minden erőfeszítése ellenére, Pavel Semyonovich Rybalko meghalt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı