Tizenkét hónap

november 11, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year: [1972]: A szeszélyes királynő az újévi ünnepi bálra egy kosár hóvirágot akar. Kiadja a parancsot, hogy mindenki induljon hóvirágot keresni, jutalmul pedig egy kosár aranyat ígér. Egy bökkenő van csak, hogy ez a virág egy évben csak egyszer, áprilisban virágzik. Annára, a kis árva lányra ráparancsol szívtelen mostohája, hogy menjen ki a sötét, hideg erdőbe és szedjen nekik hóvirágot. A szegény lány találkozik a 12 hónappal és megkéri őket, intézzék el, hogy egyetlen órára április legyen. A 12 hónap segít is, sőt, egy varázsgyűrűvel is megajándékozzák. De Anna irigy mostohaanyja és mostohatestvére ellopják tőle a gyűrűt, a hóvirágot pedig ők viszik el a királyi palotába.

The Twelve Months is a 1973 Soviet Lenfilm fantasy film directed by Anatoliy Granik based on the play by Samuil Marshak adapted from the fairy tale with the same name.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration