2★Folytassa, nővér!

október 11, 2022 No Comments »

Production Year:[1959]: ‘Carry On Nurse,’ a kórházi környezetben játszódó könnyed filmkomédia, a Gerald Thomas által rendezett Folytassa… filmsorozat második darabja. [Cselekmény]: Ted York újságírót (Terence Longdon) száguldó mentő viszi egy bébi-szépségversenyről a Haven kórház sebészeti osztályára, akut vakbélgyulladással. A portán a mentősök először meghallgatják a lóverseny-eredményeket, csak utána viszik be a beteget. A kórteremben Ted rögtön kiszúrja magának a csinos Dorothy Denton nővért, aki finoman de határozottan tartja az illendő távolságot.

A többi nővért szünet nélkül ugráltatja hívásaival a különszobában fekvő ezredes (Wilfrid Hyde-White), aki állandóan Micket, a takarítót keresi, akivel lóverseny-fogadásokat bonyolít.

Bernie Bishop bokszolót is behozzák, aki utolsó meccsén olyan erővel ütötte ki ellenfelét, hogy eltört a keze. Másnap az osztályos nővér mozgósítja a nővéreket, tanulókat és a betegeket, hogy minden rendben legyen a szigorú főnővéri szemlére. Csak a kétbalkezes Dawson tanulónővér szerencsétlenkedik, ő megkapja szokásos letolását. A főnővér (Hattie Jacques) ellenőrzi a páciensek gyógyulását, még Mr. Hintonnal is megpróbál szót érteni, aki állandóan zenét hallgat a fejhallgatóján, ezért se lát, se hall. A főnővér konfrontálódik az entellektüell tudóssal, Oliver Reckittel, aki lázadozik az értelmetlen, öncélú főnővéri rendszabályok ellen…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı