Ha Már Nem Lennél Az Enyém

szeptember 22, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year:[1965]: Ha már nem lennél az enyém (1965) 111 perc hosszú, 10/4.4 értékelésű Zenei film, Laura Efrikian főszereplésével, Carla Todisco szerepében a filmet rendezte Ennio Morricone, az oldalunkon megtalálhatod a film szereplőit, előzeteseit, posztereit és letölthetsz nagy felbontású háttérképeket és leírhatod saját véleményedet a filmről. Gianni végre elveheti álmai asszonyát, a boldogságát azonban váratlan körülmény nehezíti: ügynöke azt tanácsolja, házasságát tartsa titokban, mert fél, hogy akkor elpártolnak tőle hódolói. Így azonban újdonsült felesége előtt kerül egyre nehezebb helyzetbe… Gian Luigi Morandi az Appenninek Toszkána–Emilia-Romagna felőli egyik kis falujában, Monghidoróban született. Apja, Renato az Olasz Kommunista Párt aktivistájaként Giannit is igénybe vette a l’Unità pártlap terjesztésében.

Morandi kiskorában cipőpucolóként, suszterként és a helyi moziban cukorkaárusként dolgozott. Énektudását kisebb fellépéseken csillogtatta meg főként a pártrendezvényeken. 1962-ben mutatkozott be a nagyközönség előtt, és népszerűsége hamar felszökött, amint megnyert egy pár olyan hazai dalfesztivált, mint az 1969-es Canzonissima. Mindjárt az első évben az RCA Italia felvette a ‘Fatti mandare dalla mamma’ című dalát, amellyel hazájában az évtized kedvence lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı