A Lányok Angyalok

szeptember 15, 2022 No Comments »

elvis-pProduction Year:[1962]: Ross Carpenter rengeteg lányt ismer, és a lányok közös vonása, hogy mindannyian szerelmesek belé. De Rossnak csak egyetlen szerelme van: az a hajó, amelyiken dolgozik. Azt reméli, hogy egyszer az övé lesz. Erről azonban le kell tennie, mert a hajót eladják, mégpedig az ellenlábasának, Wesley Johnsonnak. Ross kénytelen ezentúl Johnsonnak dolgozni. Mellékállásban énekesként kap munkát a bárban. Az itt szerzett pénzzel akarja eltávolítani Johnsont a környékről… (Széljegyzet) A fiatal Elvis először 1951-ben döntött úgy, hogy tudatos imidzs-építésbe kezd: barkóját addigra már a fülcimpájáig megnövesztette, fodrásza és több marék hajzselé segítségével pedig megalkotta a híres „kacsafarok”-frizurát, ami később a rock’n’roll és a rockabilly jelképe lett és még ma is az.

Az öltözékén is gyökeresen változtatott, hiszen az addigi kockás inges nadrágos megjelenése helyett a lehető legrikítóbb színű és leginkább feltűnő nadrágokat, nyakkendőket és zakókat vásárolta kizárólag. Kirívó megjelenése miatt Elvis a gimnáziumban a gúny és a hecc céltáblájává vált. De mint később bevallotta direkt volt ennyire provokatív. Az iskolai kirándulások alkalmával egyre többször hozta magával a gitárját és énekelt annak a maroknyi kis közönségnek, ami összegyűlt köré. Ekkor jutott eszébe az egyik tanárnőnek, hogy Elvis lépjen fel az egyik iskolai rendezvényem, amit végül meg is nyert.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration