Lángoló csillag

szeptember 11, 2022 No Comments »

elvis-pProduction Year:[1960]: Sam Burton és indián feleség, Neddy világtól elzárt farmjukon a legnagyobb békében és nyugalomban élnek együtt Sam két felnőtt fiával, Clinttel, aki Sam előző, egy fehér nővel kötött házasságából született és Pacerrel, aki a közös gyermekük. A két féltestvér nagyon ragaszkodik egymáshoz, és amikor az indiánok hadi ösvényre lépnek, mindannyian úgy érzik, hogy a családnak össze kell tartania, és meg kell védenie magukat mind a fehérekkel, mind az indiánokkal szemben. A fiatal Elvis először 1951-ben döntött úgy, hogy tudatos imidzs-építésbe kezd: barkóját addigra már a fülcimpájáig megnövesztette, fodrásza és több marék hajzselé segítségével pedig megalkotta a híres „kacsafarok”-frizurát, ami később a rock’n’roll és a rockabilly jelképe lett és még ma is az.

Az öltözékén is gyökeresen változtatott, hiszen az addigi kockás inges nadrágos megjelenése helyett a lehető legrikítóbb színű és leginkább feltűnő nadrágokat, nyakkendőket és zakókat vásárolta kizárólag. Kirívó megjelenése miatt Elvis a gimnáziumban a gúny és a hecc céltáblájává vált. De mint később bevallotta direkt volt ennyire provokatív. Az iskolai kirándulások alkalmával egyre többször hozta magával a gitárját és énekelt annak a maroknyi kis közönségnek, ami összegyűlt köré. Ekkor jutott eszébe az egyik tanárnőnek, hogy Elvis lépjen fel az egyik iskolai rendezvényem, amit végül meg is nyert. Ám mielőtt sikeres lett, Elvis hivatásos gospel-énekes akart lenni. Mint mélyen vallásos déli, a fehér-gospel világába szeretett bele és olyan előadókat csodált, mint a Blackwood Brothers vagy J.D. Sumner & Stamps Quartet (akik később, a hetvenes években Elvis kísérő énekesei lettek).

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı