Nap, széna és pár pofon

szeptember 1, 2022 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1989]: A kis faluban készülődnek Blažena és Venca esküvőjére, de a boldogság véget ér, mikor beállít a gazdag mérnöknő Gabina, akivel régen Vencának futó kapcsolata volt. A kocsmában elmondja régi barátnőjének Milunának, hogy kisfia született és miután Prágában élő férje meghalt felkeresi a vér szerinti apát, aki nem más, mint a TSZ-ben dolgozó Béda, akibe régóta szerelmes. Béda, hogy végje magát, mivel Évikével jár együtt elterjeszti a faluban a pletykát, miszerint Gabinának Vencától van gyermeke és elkezdődik a botrány és a felfordulás.

A Nap, széna és pár pofon (Slunce, seno a pár facek) 1988-ban bemutatott csehszlovák komédia, a nagysikerű Nap, széna, eper című film folytatása. A filmet az előző rész helyszínéül szolgáló Hoštice-ben forgatták.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı