Nap, széna, eper

szeptember 1, 2022 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1984]: Šimon Plánička, aki agrármérnöknek tanul, Hoštice falvacskába érkezik, ahol a helyi termelőszövetkezet felkeresése a célja. Egy új kísérletet szeretne ugyanis végrehajtani, amelynek a lényege, hogy vajon a tehenek több tejet adnak, ha kulturált környezetben vannak, például klasszikus zenét hallgatnak. Tervei a TSZ vezetése miatt eleinte meghiúsulni látszanak, ám amikor megtudják, hogy az agrárminiszternek is ugyanez a neve, úgy vélik, hogy a fiával van dolguk, s így megenyhülnek irányába. Egy fiatal lányra, Blažena Škopkovára bízzák a felügyeletét, aki megmutatja neki, mi hogy működik náluk a faluban.

A lány barátja, Venca azonban féltékeny lesz az új jövevényre, és ez nem várt konfliktusokhoz vezet.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı