Gru

augusztus 15, 2014 No Comments »

153Egy egyiptomi kirándulás során a turisták közül egy Justin nevű kisfiú felszalad az egyik piramis melletti állványra. A biztonsági őrök nem tudják elkapni, és a gyermek leesik, majd lepattan: az egyik gízai piramist ellopták, s egy felfújható hasonmással pótolták. Gru egy sikertelen gonosztevő, aki egyik majdnem átlagos napjából tér haza. Miután lefagyasztotta a fél kávézót, megijesztette optimista szomszédját, és elrejtette a kutyájának nevezett mutáns szőrgombóca, Kyle elől a teasüteményét, úgy gondolja, hátradőlhet. Azonban három árva kislány, Edith, Margo és Agnes csönget az ajtaján, akiket a rosszkedvű férfi megpróbál lerázni.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Ekkor Dr. Senkiházi hívja, hogy értesítse a piramisról. Erre Gru az ágyúnak álcázott fülke és a nappali alatt 800 méter mély liftaknája segítségével leereszkedik a titkos laboratóriumába, ahol gyűlésre hívja az ott dolgozó fáradhatatlan kis sárga, igen furcsa testfelépítésű lényeinek hadát, a minyonokat (minions, avagy pontos magyar fordításban „kegyenc”). Itt Gru felfedi tervét, az évszázad bűntettét: el fogja lopni a Holdat.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.