A Biblia rejtélyei

szeptember 29, 2022 No Comments »

A Bibliát olvasó emberek milliói töprengtek és töprengenek azon, hol és hogyan kelt át az egyiptomi szolgaságból menekülő zsidó nép száraz lábbal a Vöröstengeren. Csoda vagy valamilyen természeti jelenség az események magyarázata? Talán egy előre elképzelt terv valósult meg, amikor az üldözőket elnyelte a tenger? Miért írta át Nagy Konstantin a Bibliát? • Milyen részek lettek kihagyva a Bibliából? • Hová lett a többi 40 evangélium? • Milyen titkos összeesküvést leplez le Júdás evangéliuma? • Volt-e felesége Jézusnak, gyerekei? • Ez a film a legújabb tudományos felfedezések segítségével ad magyarázatot a Szentírás eseményeire.

A tudósok egy új generációja szerint a természet megakatasztrófái – szupertűzhányók, aszteroidák, a globális felmelegedés és a sarki jég olvadása – Földünk örökségéhez tartoznak: a múltban is sokszor előfordultak, és a jövőben is megismétlődhetnek. A kutatások eredménye szerint a régi megakatasztrófák emléke legendák és mítoszok formájában maradt fenn az ősi népek kultúrájában, és így kerülhetett be a Bibliába is.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı