Gond van a lányokkal

október 14, 2022 No Comments »

elvis-pProduction Year:[1969]: Elvis egyik legutolsó filmjében egy karnevál forgataga keveredik a nyüzsgő keleti parti kollégium hangulatával, amikor a vándorszínész csoport megérkezik az iowai Redford Centerbe. Nem jönnek azonban egyedül: a bajt is magukkal hozzák! Elvis Presley alakítja Valter Hale-t, az elegáns menedzsert, aki a társulat újszerű művészetét és a szoros közönségkapcsolatokat felügyeli. A baj, ami velük érkezik, nem más, mint egy gyilkosság, Walter azonban kinyomozza a tetteseket, és reklámcélzattal bejelenti, hogy egyik előadásukon fogják elmondani a gyilkosok nevét. Azért persze mindeközben éneklésre is jut ideje. (Megjegyzés): A hatvanas évek végén nagyon pörgött a Király: egyik filmjét a másik után forgatta, kijött a From Elvis to Memphis című legendás albuma és számos más kislemez, sőt, a koncertezéshez is visszatért.

1972-ben aztán elvált, és hamarosan puffadásnak indult, előbb az arca, aztán a teste. Enni is nagyon szeretett, meg gyógyszereket falni és rá jóízűeket inni is. Elvis folytatta az életet, jöttek a lemezek, a koncertek, amikből egyre többet kellett lemondani, de azért 1976-ban még 60 000 ember volt kíváncsi a michigani Pontiacban. 1977-ben pedig jött az elkerülhetetlen kádjelenet, és Elvis Aaron Presley 1977. augusztus 16-án örökre lehunyta szemeit. Egyesek szerint. A temetésére azért elmentek vagy 80 000-en. Elvis él, mondják. Ha él, ha nem, számaiban és filmjeiben örökre velünk maradt a Király. Addig is, amíg nem kerül elő valahonnan és kezd újabb filmek forgatásába, nézzük meg ezt a nagyszerű filmet.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı