Magas-Sierra

szeptember 25, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year:[1941]: Ez a korai heist film noir több szempontból is a filmtörténelem egy fontos darabja. Egyrészről megalapozta Humphrey Bogart és John Huston közötti későbbi együttműködést, aminek számos remek film lett az ereménye. A film főszereplőjének karakterével pedig lerakták az erkölcsileg ellentmondásos, ugyanakkor jó szívvel rendelkező antihős karakterek alapjait, akinek sorsáért szoríthat a nézőközönség. A film leginkább azonban mégiscsak Humphrey Bogart karrierjének egyik legfontosabb mérföldkövének számít, ami után az addig nagyrészt mellékszerepeket játszó színész vezető színésszé és sztárrá nőtte ki magát.

Bár itt még gengszter karakterben láthatjuk, azonban már főszereplőként is, és egyben megnyitotta azon filmjei sorát, amelyekben már a romantika is egyre nagyobb szerepet játszott. Nem véletlenül nevezik a High Sierrat az első „igazi” Humphrey Bogart filmnek.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı