Acapulco-i kaland

szeptember 16, 2022 No Comments »

elvis-pProduction Year:[1963]: Mike Windgren egy hajón dolgozik Acapulcóban. Mikor a hajótulajdonos lánya kirúgatja, életmentőként és énekesként kap munkát egy helyi hotelben, de alaposan meggyűlik a baja egy másik életmentővel, aki Mexikó búvár-bajnoka, és féltékeny Mike-ra, mert vetélytársat jelent neki, sőt elhódította a barátnőjét is… (Megjegyzés): A filmezés közben a Király folyamatosan ontotta a slágereket, és 1957 elején megvette Gracelandet, ahol új otthonát rendezte be. Sok ideje nem volt a feng shui-ra, mert a hadsereg kíméletlenül beszipkázta, és Németországba repítette, ahol 17 hónapot töltött. Parker ezredes eközben mindent megtett, hogy neveltje a hírekben maradjon, ráadásul további lemezek és egy film is kijött ez időszakban.

Elvist a rajongók nem felejtették el. 1960 márciusában szerelt le, és nyáron máris koncertkörútra indult, de ennek is hamarosan vége szakadt, legalábbis nyolc évre, amikor 1961 elején az ezredes bejelentette, hogy Elvis felhagy a turnézással, és a filmekre koncentrál. Így is történt, de a filmek sora mellett azért a slágerek sem maradtak el. Elvis 1964-ben megvásárolta a korábban Roosevelt elnök tulajdonában lévő óceánjáró jachtot, az USS Potomac-ot alig több mint félmillió dollárért. 1967-ben Las Vegasban elvette 21 éves barátnőjét, Priscilla Beaulieu-t, aki napra pontosan kilenc hónappal később gyermekkel ajándékozta meg.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı