Szíveslátás, vendégirtás

szeptember 8, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year: [1988]: Mit tehet egy szegény, kiéhezett kannibálcsalád, amikor végre egy jó zsíros pecsenyét szeretne látni a karácsonyi asztalon, de a világ, és különösen a közeli síparadicsom, tele van kigyúrt és kisportolt egészségmániásokkal? A kétségbeesés szélén álló beltenyésztett Mitchell családnak egyetlen mázlija van: hogy Ron Douglasnak egyáltalán nincs szerencséje a nőkkel. A kedélyes, de igen pufók Ron ugyanis már az oltár előtt állt menyasszonyával, amikor az ifjú ara meggondolta magát. De hát mit is csinálhatna karácsonykor egyedül, amikor be van fizetve nászútra az elegáns hegyvidéki üdülőhelyen?

Úgy dönt, elmegy inkább egyedül, és tábort ver a kéjes nyögésektől visszhangzó folyosó végén található nászutas-lakosztályban.

És úgy tűnik, végre rámosolyog a szerencse, amikor hamarosan megismerkedik egy szépséges szőke bombázóval… “rendező: Anthony Perkins”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı