Nostalgia TV1

Ninocska

Ninocska

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1939]: Három orosz megbízott, Buljanov, Iranov és Kopalski Párizsban ékszereket akar eladni, melyeket a Szovjetunióban a Párizsba menekült Swana nagyhercegnőtől elkoboztak. A luxusszálló szobapincére, egy emigráns orosz arisztokrata felismeri... Tovább »

Casablanca

Casablanca

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1942]: A történet 1941 decemberében játszódik, és az akkori politikai viszonyokat tálalja elénk, így kérdéses volt akkoriban, hogy a film egyáltalán napvilágot lát-e, de Michael Curtiz (eredeti nevén Kertész... Tovább »

Iwo Jima fövenye

Iwo Jima fövenye

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1949]: 1945 – a II. világháború a vége felé közelít, de a Csendes óceáni hadszíntéren még a legádázabb csaták dúlnak. Az amerikai haditengerészet Új-Zélandon állomásozó különítményére különösen veszélyes feladatok... Tovább »

Arzén és levendula

Arzén és levendula

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1944]: Mit tehet egy újdonsült férj, ha hirtelen ráeszmél, minden családtagja többszörös gyilkos és/vagy őrült? Az Arzén és levendulában Frank Capra egy sikeres Broadway-vígjátékot filmesített meg, valószínűleg nem sokat... Tovább »

Tarzan és az ördögi nő

Tarzan és az ördögi nő

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1953]: Tarzannak ezúttal egy elbűvülően szép, ám annál veszedelmesebb ellenséggel kell megküzdenie. Lyra, az “elefántcsont királynő” egy orvvadászokból álló banda vezetője, akik egy napon azzal a hírrel térnek vissza... Tovább »

Tarzan New Yorkban

Tarzan New Yorkban

december 24, 2016 No Comments »

Production Year:[1942]: Tarzan Afrika dzsungelében kalandos és békés életet él családjával, Jane-nel, a Kölyökkel és Cheeta majmával. Tarzan dzsungelében leszáll egy repülőgép, oroszlánvadászokkal. No persze ez csak álca, mert a... Tovább »

Tarzan titkos kincse

Tarzan titkos kincse

december 24, 2016 No Comments »

Production Year:[1941]: Folytatódik Tarzan, Jane, Kölyök és Cheeta kalandos története Tarzan afrikai dzsungelében. Minden nap úszással kezdődik. Cheeta is vesz úszóleckéket. Kölyköt minden érdekli, ami a civilizációról szól, mint például... Tovább »

Tarzan és asszonya

Tarzan és asszonya

október 13, 2016 No Comments »

Production Year:[1934]: Harry Holt, Jane régi barátja, visszatér a dzsungelba. Bár előző útján majdnem otthagyta a fogát, kapzsi lelke nem nyugszik, amíg meg nem szerzi a vadon mélyén nyugvó legendás... Tovább »

Tarzan, a majomember

Tarzan, a majomember

szeptember 1, 2016 No Comments »

Production Year:[1932]: Tarzan egyértelműen megunhatatlan, 1912-es kitalálása óta nem múlik el évtized, hogy ne kapjunk legalább egy olyan filmet amely vele foglalkozik. Az első regény megjelenése után 6 évvel már... Tovább »

Tarzan szökése

Tarzan szökése

július 23, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Tarzan és Jane békésen éldegélnek a dzsungelben, ám váratlanul felbukkan Jane két angol rokona és egy hozzájuk csapódó vadász, akinek az a terve, hogy elrabolja Tarzant, hogy egy... Tovább »

39 lépcsőfok

39 lépcsőfok

július 23, 2016 No Comments »

Production Year:[1935]: Richard Hannay Londonba látogató kanadai turista, aki egy music hallban ismerkedik meg Annabella Smith-szel, aki titkos ügynökök elől menekül. A félelemtől rettegő fiatal nő megkéri, hogy hadd tartson... Tovább »

Godfrey, a lakáj

Godfrey, a lakáj

július 6, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Bolondos komédia, amely a nagy gazdasági válság idején a New York-i gazdagok világában játszódik. Egy hóbortos ifjú hölgy, Irene Bullock egy játékos verseny keretében jut el a városi... Tovább »

Titkos ügynök

Titkos ügynök

július 1, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Az első világháború alatt egy angol katonatiszt (civilben Edgar Brodie nevű író) meghal otthon náthában. Valójában titkos megbízást kap: egy kémet kell megkeresnie és hatástalanítania, aki jelenleg Svájcban... Tovább »

Sabrina

Sabrina

július 1, 2016 No Comments »

Production Year:[1954]: A Sabrina elbűvölő, humoros és Hollywood legnagyobb csillagaival tündököl. Humphrey Bogart, Audrey Hepburn és William Holden a főszereplői ennek a Hamupipőke történetnek, melyet a neves filmes, Billy Wilder... Tovább »

Halvajáró

Halvajáró

június 30, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Kertész Mihály tudományos-fantasztikus bűnügyi filmjének főszereplőjét, John Ellmant ártatlanul ítélte el Shaw bíró sok évvel ezelőtt, nemrég szabadult a börtönből. Miután a bíró a fenyegetések ellenére sem hajlandó... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration