Keresztelő János

június 1, 2014 No Comments »

logo_1367481425A Biblia gyermekeknek – Újszövetség [3.rész Keresztelő János]: Mária rokona, Erzsébet már nem fiatal, Zakariás felesége, de nincs gyermekük. Zakariásnak megjelenik Gabriel arkangyal, és megjövendöli fia, János születését, de mivel nem hisz az angyalnak, Zakariás süket-némává változik egészen addig, míg meg nem születik fia, János… (Jegyzet): Elgondolkodtató, hogy ma a gyermekek és a fiatalok nagy többségének nincs pozitív értékrendje. A deviáns magatartás vagy a depresszió a “menő”. Természetes a csúnya beszéd, a felnőttekkel szembeni tiszteletlenség. Példaképeik általában olyan “sztárok”, akik nem azért lettek ismertek, mert valami kimagaslóan szépet, jót, vagy hasznosat tettek.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Ezért, mivel a gyerekek nyitottak a jóra és a szépre, segítünk megtalálni számukra a megfelelő utat. Célunk, a Biblia történeteinek és igazságainak bemutatása és megismertetése a kicsikkel. Koruknak megfelelő nyelven és módszerekkel osztjuk meg velük a fontos bibliai tényeket és igazságokat. Törekszünk rá, hogy hétköznapi életükben és kapcsolataikban is alkalmazzák ezeket. Bízok abban, hogy a történetek mélyen belegyökereznek a szívükbe, és a lehető legnagyobb mértékben megváltoztatják a gondolkodásmódjukat, és megerősítik őket abban, hogy kiálljanak a jó mellett, és ellene mondjanak a gonoszságnak.

Az, hogy a gyermek mit tanul meg Istenről, nem csak azon múlik, hogy mit mondanak neki Istenről, hanem azon is, hogy mit mutatnak meg neki Róla. A mi tetteink segítenek a gyermeknek megérteni Isten szeretetét. Segítsünk a gyermekeknek megtapasztalni azt, hogy Isten jelen van világunkban! Beszélgessünk velük sokat Istenről! Az evangélium akkor kel életre a gyermekek számára, ha érzik a felnőttek szeretetét. Azok a szülők, akik hitükről következetes, szerető módon tesznek bizonyságot olyan példák, melyeken keresztül Isten szerető természete nyilvánvalóvá válik a gyermekek számára.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.