Az óriások titka

augusztus 16, 2022 No Comments »

Jártak és éltek-e valaha óriások a földön? Ezen epizódban Jamie felkutat és találkozik olyan vitatott tudósokkal és régészekkel, akik bizonyítékokkal rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy valaha léteztek az óriások. A hatalmi rendszer nem kedveli, ha új bizonyítékok kérdőjelezik meg az örökölt bölcsességet és kétségbe vonják az évtizedek és évszázadok alatt tényként elfogadott elgondolásokat. Az évek folyamán rendkívüli történeteket temettek vagy titkoltak el, és a bátor embereket, akik megpróbálták elmondani az igazságot akadályozták vagy megbélyegezték illetve mindkettőt tették. Mostanáig.

Az előadó Jamie Theakston megpróbál a legmélyére ásni annak, hogy mit gondolunk, tudunk, menet közben alaposan megvizsgálva, megfontolva, tanulmányozva és elemezve ezeket.

[aiovg_video id=846]

Az olyan történetekkel, mint a templomosok elveszett kincse, Krisztus származása és a Salamon kincse, Jamie és kutatói csapata az évszázadok óta eltemetett mítoszokról fedi fel az igazságot.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.