Üzenő

jan 15, 2012 by

Tilos a csúnya beszéd,Illetve alapvető beszélgetési normák be nem tartása. Más személyek,vallási felekezetek,politikai csoportok stb.alázása, rágalmazása. Tilos mást rágalmazni,róla valótlant állítani. Ne állíts valótlan dolgokat magadról sem.

41 hozzászólás

 1. avatar
  Reka

  Nagyon jo az oldalad, koszonom. Szeretnem ha megtalalnad es feltenned a Szent Fausztina – Irgalmassag uzenete cimu filmet. Elore is koszi. Szep napot, csodasat. Aldas

  • avatar
   Nabucco

   Köszönöm Réka. A filmet egyenlőre eredeti (lengyel) nyelven tudom feltenni, folyamatban van a magyarra fordítása. Talán azért így is örömet tudok szerezni Neked és még sok embernek itt, a Szeretet oldalán!

 2. avatar
  Nabucco

  Felvirrad az újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek. De én ezen a reggelen azt akarnám üzenni nektek, hogy ne szerelmi boldogságot vagy sikert vagy gazdagságot vagy hatalmat vagy hosszú életet vagy éppen jó egészséget kívánjatok magatoknak. Azt szeretném, ha összekulcsolnátok a kezeteket, és gondolatban egyetlen fohászt fogalmaznátok meg: Istenem, köszönöm! Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Azt szeretném, ha összekulcsolnátok a kezeteket, és mondanátok: Istenem, köszönöm, hogy Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.

 3. avatar
  emma04

  Kedves Nabucco!
  Szeretném megkérdezni, hogy szent Hildegárd életéről készült német film esetleg az oldalaidon megnézhető-e , a cime talán az, hogy Vizió?
  üdvözlettel Emma

 4. avatar
  Borostyan

  Szeretnék ajánlani egy nagyon tanulságos filmet, sajnos én nem találom sehol sem 🙁
  hatha te feltudnád tölteni. Előre is köszönöm: Borostyan

  Végső elhatározás

  Katie Liner (Kellie Martin) egy bálon megismerkedik Jimmyvel, s a két boldog fiatal hamarosan össze is házasodik. Házasságuk boldog, egészen addig, amíg meg nem születik gyermekük. Jimmy egyre agresszívebben viselkedik, melynek következtében egyre gyakrabban jár el a keze. Katie titkolja családja előtt, hogy férje rendszeresen veri, ám amikor úgy dönt, hogy fiával és második gyermekével várandósan elhagyja férjét, tragikus események történnek. A szomszédok értesítik a rendőrséget, hogy lövések dördültek Katie és Jimmy házában.

  http://www.port.hu/vegso_elhatarozas_if_someone_had_known/pls/w/films.film_page?i_film_id=65677

 5. avatar
  coppernikola

  kérlek nézd meg a gyónás cimü filmet és ahakkelujah filmet nem indul el köszönöm

 6. avatar
  coppernikola

  köszönöm asegitséget müködik akért oldal.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı