Benned van!

Benned van!

Amikor eluralkodik rajtunk a saját fájdalmunk, levertnek és nehéznek érezzük magunkat, ekkor nem vesszük észre a hozzánk közelállónk bánatát. Bármennyire elesettnek is érezzük magunkat, mindig van valaki aki nálunk még elesetteb, aki még nálunk is lejjebb van csúszva. Emlékezz erre ma, és keresd a módját annak, hogy kilépj a félelmeid és kétségeid kelepcéjéből, mert így tudsz másokat segíteni. No persze, elsősorban Te vagy a fontos.

 1. Destiny Affection
 2. A mighty fortress is Affection
 3. A song is sung in he Affection
 4. Before yuo, o Lord Affection
 5. Come, Lord Jesus Affection
 6. Hear my prayer, Affection
 7. Hear the Voice my Affection
 8. Largo - G.F.Handel Affection
 9. Let's praise Jehovan Affection
 10. Lord, i call thy nam Affection
 11. O, how Gloriour Zion Affection

Neked kell egyensúlyba lenned ott, belül, és akkor a kinti világ zavara nem tudja felborítani ezt a csodát. A belső hangodra hallgatva nem tudnak kibillenteni az egyensúlyodból a mindennapi gondok. Ha a boldogságot megtalálod önmagadban, akkor az is leszel. Ha a gazdagságot megtalálod önmagadban, az leszel. Mert minden benned van!

Nem attól leszel boldog, ha megkapsz valamit mástól, és nem attól leszel gazdag, ha kifizetik a számláidat vagy pénzt adnak erre! Nem kell harcolnod semmiért! Nem kell akarnod semmi mást, mint Önmagad megtalálását ebben a forgatagban! A félelemből fakadó reakciók egyre több megosztottságot hoznak létre bennünk, és egyre több kétségbeesését élünk át.

A hét minden napján tudsz teremteni jót is rosszat is, ezt a legegyszerűbben úgy tudod megteremteni ha belül, magadban megkeresed a békét, a boldogságot, a gazdagságot, az egységet és felszámolod a bizonytalanságot és a kettősséget. Csak akkor tudsz elmerülni abba a biztonságba, amit ott találsz Önmagadban!

Submit a Comment

SEO Ajansı