Ments meg, Uram!

dec 8, 2022 by

Ments meg, Uram!

A louisianai apáca, Helen Prejean levelet kap egy halálra ítélt bűnözőtől. Matthew Poncelet hat esztendeje ül a siralomházban, két tinédzser megerőszakolása és meggyilkolása miatt szabták ki a legszigorúbb ítéletet. A fiatalember arra kéri, hogy legyen a lelki tanácsadója. A nővér elhatározza, hogy segít a magát ártatlannak valló férfinak. Mindent elkövet, hogy megmentse a kárhozatra ítélt lelkét, és kieszközölje számára a kegyelmet. Az idő azonban vészesen fogy, közeledik a kivégzés napja. A film Helen Prejean igaz történetén alapul… / A convicted murderer on Death Row and the nun who befriends him. Through the portrayal of finely drawn characters and their interactions as the days, hours, and minutes tick down to the condemned man’s execution, powerful emotions are unleashed.

poster
Dead Man Walking
00:00
--
/
--

While Matthew Poncelet and Sister Prejean desperately try to gain a stay of execution from the governor or the courts, scenes are intercut from the brutal crime, gradually revealing the truth about the events that transpired. In addition to her temporal help, the nun also tries to reach out spiritually and assist as a guide to salvation.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı