Nem szégyellem

máj 14, 2023 by

Nem szégyellem

A Nem szégyellem című film igaz történet alapján készült, az 1999-es amerikai, columbine-i középiskolai lövöldözést megelőző eseményeket rögzíti filmszalagra. A történet a Harmat Kiadó gondozásában már korábban megjelent Rachel könnyei című könyv filmadaptációja. A főszereplő, Rachel Joy Scott istenkeresését és az iskola elesettjeinek a felkarolását láthatjuk naplójának fényében. Számtalan érdekes fordulattal, logikai felépítéssel megalkotott film nem hagyja a nézőt unatkozni a képernyők előtt. A lövöldözés kitervezői számára azok a diákok képezték az elsődleges célpontot, akik nem a nagy átlaghoz képest éltek, hanem egy teljesen egyedi életútat jártak be, amilyen volt Rachel is, aki a nehézségek között is hűen megállt a korábbi elhatározása mellett, miszerint valódi és bensőséges kapcsolatra törekedik Istennel.

poster
I\'m Not Ashamed
00:00
--
/
--

I’m Not Ashamed is a 2016 American biographical drama film directed by Brian Baugh and based on the journals of Rachel Scott, the first victim of the 1999 Columbine High School massacre in Columbine, Colorado. Scott, played by Masey McLain, serves as the protagonist of the film; the story of both gunmen, Eric Harris and Dylan Klebold, is intertwined with hers.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı