Az eskü

jan 24, 2023 by

Az eskü

John Brightonnak és hitvesének, Ellennek az asszony könyörtelen betegségével kell megküzdenie. Fordulóponthoz érnek, és ekkor dől el, hogy házasságuk darabokra hullik-e szét, vagy úgy fogják szeretni egymást, mint még soha. John ekkor érti meg, mi is az igazi jelentése az oly sok évvel azelőtt fogadott esküjének… / John and Ellen have a picture-perfect life: while John runs a successful business, Ellen works as a schoolteacher, and they’ve raised two beautiful children. But that picture is shattered when Ellen is diagnosed with a devastating disease. The couple’s relationship faces its hardest test yet, and before long, John’s business starts to suffer and his eye begins to wander after he finds a lovely new jogging partner.

poster
A Vow to Cherish
00:00
--
/
--

“Amikor bejönnek életünkbe a nehézségek akkor igazi próbának vagyunk alávetve. Házasságunk kötésekor kimondtuk a fogadalmat, esküt, hogy jóban- rosszban … A jóban nem nehéz eleget tenni kimondott szavainknak, de amikor a rossz csenget, igazi kitartásra és hűségre van szükségünk. Le kell mondani nagyon sok mindenről, és felborult életünkben is hűséges társnak kell maradnunk, mert az eskü, melyet egykoron megkötöttünk, kötelez.”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı