A tábor

dec 3, 2022 by

A tábor

A tíz éves Eli élete egy igazi rémálom. Az édesanyja drogfüggő, akitől törődést és odafigyelést hiába vár. Az édesapja se jobb, mert csak bántalmazza. Hamarosan elveszik szüleitől. Eli teli van dühvel, fájdalommal, és magába zárkózik. De ekkor érkezik el az a nyári tábor, amit hasonlóan nehéz helyzetű gyermekek számára szerveztek keresztény indíttatásból… / To impress a potential client, financial adviser Ken Matthews signs up to be a counselor at a camp for children in the foster system. He is paired with Eli, a 10-year-old determined to hate camp. However, when Ken discovers Eli’s dark past, his apathy turns to compassion. But is he to late to help the scared boy nobody wants? Inspired by true stories of ordinary people providing extraordinary help for abused and neglected children, “Camp” is a tale of hope shining in the dark places for forgotten children.

For his performance in the role of Eli, actor Miles Elliot won Best Performance in a Feature Film by a Leading Young Actor at the 35th annual Young Artist Awards.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı