A lány, aki hisz a csodákban!

Júl 7, 2023 by

A lány, aki hisz a csodákban!

/Gyermeki hit/: Amikor a fiatal Sara meghallja a prédikátor szavát, hogy a hit hegyeket képes elmozdítani, gyermeki, őszinte hittel imádkozni kezd. A városban hirtelen különleges csodák és gyógyulások történnek, melyek Sara személyéhez, hitéhez és Isten szeretetéhez kapcsolódnak… / Ma is megtöltötted szívünket reménnyel, mert számodra nincs lehetetlen. Bocsáss meg, ha mi mégis sokszor tehetetlennek érezzük magunkat. Amikor már emberileg nem látunk ki utat. Amikor összecsapnak fejünk felett a hullámok. Amikor sok a teher és kevés az erő. De te akkor is mellettünk állsz. Rád bízzuk ma a mi mustármagnyi hitünket. Azt a keveset, ami a te áldásoddal erős lesz, mint a szikla. Amit nem dönthet le az ördög kísértése, a betegség keresztje, a halál könyörtelen ereje, a gyásznak súlyos terhe. Köszönjük, hogy egykor ott álltál a tanítványok mellett, akik úgy érezték semmit nem tehetnek.

poster
A lány, aki hisz a csodákban!
00:00
--
/
--

Állj mellettünk mai tanítványok mellett is, mert a mi erőnk véges. Köszönjük, hogy megáldottad a gyermeki életet, a gyermeki hitet. Áldd meg ma is gyermekeinket, hogy az ő szavukban, cselekedeteikben, gyarapodásukban mindig reményt és vigaszt találjunk. Áldunk a csodáért, amit mi is megtapasztalhatunk, ha a néked való engedelmességben járunk. Imádkozunk hozzád, hogy tégy csodát a mi betegeinkkel. Gyógyítsd őket szent erőddel. Akaratod szerint könnyítsd meg testi-lelki terheiket. S ha földi létet itt kell hagyni, akkor te vezesd őket égi hajlékodba a mennyei grádicsok fényes során.

Könyörgünk ma hozzád azért a gyászoló családért, akik egy szeretett hitvest, édesapát, nagyapát engedtek el a minden élőknek útján. Légy vigaszuk a fájó elválás után. Adj hitet, és reményt a szívükbe, hogy lesz még nékik újbóli boldog találkozásuk ott az égi honban fenn. Áldd meg a gyermeki lelkeket, hogy mindig vigaszt hozzanak övéik szívébe. És köszönjük neked, hogy vele voltál e családdal, hogy a gyász terhe mellett is legyőzhessék a betegséget. Maradj velünk, kegyelmeddel. Légy az örömben járókkal, az ünnepet szentelőkkel. És enged, hogy kezedbe tehessük életünket. Most és örökkön örökké. Ámen.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı