ÁBEL FÖLDJE

nov 21, 2022 by

ÁBEL FÖLDJE

Inspiráló dráma egy magányos középiskolai gondnokról, aki egy különösen nagy nehézségekkel küzdő tinédzser mentora lesz. Seth egy középiskolai diák, aki haragszik Istenre, mert imái ellenére meghalt édesanyja, és kamionos apja otthagyta családját. Egyedül gondoskodik két húgáról. Két munkahelyen is dolgozik, autószerelő és szakácsként. Seth korábban tehetséges futball csillag volt, de életkörülményei arra kényszerítették, hogy adja fel. A csapatkapitány neheztel rá, mert Seth jobb játékos, mint ő. Egyre erősebben sűrűsödnek a gondok és Seth választás előtt áll… / “Azt mondják, leolvashatóak a szándékaink; választjuk azt, ahogyan élünk. De mikor az élet nem úgy alakul, ahogy remélted, az elgondolkodtat. Volt egyáltalán választásod, vagy egyszerűen így kellett lennie?

Mit befolyásolhatunk a döntéseinkkel, és mi az, ami egyszerűen a lényünkből fakad? Döntések… Az élet állandó szereplői. A döntés, hogy bátran továbbmenjünk, vagy meghátráljunk. Hogy megálljunk, és elszalasszuk az életet. Olykor azzal nyugtatjuk magunkat, nincs választásunk, pedig épp ellenkezőleg. Mindig van választásunk”.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.