Áttörés

nov 21, 2022 by

Áttörés

Egy nap Joyce Smith adoptált fia, John alatt beszakad a befagyott tó jege, a serdülő srác pedig negyed órát tölt a fagyos vízben, mire megérkezik a segítség. Az orvosok szerint a fiúnak nincs esélye a felépülésre. Csakhogy Joyce-t nem érdekli a rideg statisztika, és a szituáció reménytelensége ellenére sem hagyja el a hite. Az eset az egész városkát mozgósítja, a helyiek együtt imádkoznak az anyával John-ért… / ‘A legtöbb embernek vannak olyan időszakai, mikor elveszít valamit. Lehet az egy szeretet személy, barátság, szerelem, bármi ami fontos az életében. Nehéz időszakok ezek, s jó esetben nem tartanak sokáig, de sajnos van mikor ez nem megy csak egy csettintésre. A hitet elveszítheted, de hit nélkül nincs élet. A reményt, hogy érdemes, azt elnyüvi az ember az élete során, de enélkül nincs élet, nincs iskola, nincs gyerek, nincs gyógyulás, nincs szerelem.’

„Mert amikor nincs hit az emberek gyermekei között, akkor Isten nem tud csodát tenni közöttük; addig tehát nem mutatta meg magát nekik, amíg nem volt hitük.”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı