A Nevem Gabriel

nov 20, 2022 by

A Nevem Gabriel

Egy házaspár egy fiút talál a poros út szélén, a semmi közepén, és felveszik hogy segítsenek neki. Nem is gondolják, hogy Ő azért jött, hogy segítsen nekik és Promise lakosain. Senki sem tudja, hogy ki Ő vagy honnan jött. Néhányan azt gondolják, hogy válasz az imáikra, mások azt, hogy egy szökevény fiú vagy egy hamis próféta. Az egyetlen dolog, amit Gabe mond magáról, hogy azért jött, hogy segítsen. A helyi seriff, Brody eltökélt szándéka, hogy kideríti az igazságot. De Brody-nak is megvannak a maga problémái. egybe próbálja tartani a haldokló város. Csoda csoda után történik, a lakosok sorra ölelik a fiút. De amikor a kisváros szeretett orvosa meghal, eljön az igazság pillanata, és Gabe felfedi valódi kilétét… / An unforgiving sun, a parched earth, and a failed economy have left a small Texas town desolate. For ten years Promise, Texas has known nothing but one curse after another. It’s barren, broken, and dying, leaving a town full of despair.

When a couple finds a boy walking along a dusty road, alone in the middle of nowhere, with nothing but a mat tucked under his arm, they pick him up in hopes of helping him. What they don’t realize is that he has come to help them and the residents of Promise. No one knows who he is or where he came from. Some think he’s an answer to prayer. Others think he’s a runaway or a false prophet. And the only thing this boy will say about himself is that he’s here to help.

The town’s sheriff, Brody, is determined to uncover the truth. But Brody has his own problems trying to hold a dying town together. Miracle after miracle takes place and the residents of Promise embrace the boy. But when the beloved town doctor dies, it is time for the truth to be revealed. The boy pleads with Brody in front of the whole town to believe that he’s come to help, not to hurt anyone. Finally, with his back against the wall the boy reveals his true identity.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı