Fáradhatatlanul

nov 13, 2022 by

Fáradhatatlanul

Mit jelent az ima ereje? Közismert és népszerű elgondolás, hogy az imádságban erő rejlik. A Biblia szerint az imádságban rejlő erő egyszerűen Isten ereje, aki meghallgatja és megválaszolja az imádságot. A Mindenható Isten bármit megtehet, és nincsen számára lehetetlen. A mindenható Isten arra biztatja népét, hogy imádkozzanak hozzá. Imádkozni fáradhatatlanul, hálaadással, hittel, Isten akaratával egyező módon, Isten dicsőségére és igaz szívvel kell. Isten meghallgatja gyermekei imáját. Felszólít bennünket, hogy imádkozzunk, és megígérte, hogy meghallgat minket. Hitünk mértékétől függ, hogy Isten válaszol-e az imáinkra, pedig az Úr olykor a hitetlenségünk dacára is felel.

Az ima ereje nem belőlünk ered; nem attól függ, hogy milyen szavakat mondunk ki, vagy hogy miként vagy milyen gyakran mondjuk ki azokat.

  1. AMARO DEL Kereszteny Roma
  2. misko Kereszteny Roma
  3. jESUS sal naj baro Kereszteny Roma
  4. NADARA Kereszteny Roma
  5. ricardo Kereszteny Roma
  6. Jusus amari zor Kereszteny Roma
  7. mange Devla feder Kereszteny Roma
  8. primin le Devles Kereszteny Roma
  9. avila e vramia Kereszteny Roma
  10. Gipsy culy Kereszteny Roma
  11. CIGANSKE HALGATO Kereszteny Roma
  12. moja zena Kereszteny Roma
  13. anav miro jilo Kereszteny Roma
  14. ROYAL GIPSY BAND Kereszteny Roma

Nem attól lesz ereje az imánknak, hogy milyen testtartást veszünk fel, vagy melyik égtáj felé fordulunk. Az ima ereje nem is különféle tárgyak, képek, gyertyák vagy füzérek használatában rejlik, hanem a Mindenhatóból árad, aki meghallgatja és megválaszolja a kéréseket. Imádkozás közben kapcsolatba kerülünk a természetfeletti Istennel, ezért természetfeletti eredményre számíthatunk, függetlenül attól, hogy megadja-e a kérésünket vagy sem.

Bármilyen válasz érkezzen is a könyörgésünkre, az ima erejének forrása maga Isten, akihez könyörgünk, s aki megválaszolhatja és meg is válaszolja kéréseinket tökéletes akarata és időzítése szerint.


Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.