Angyali érintés: 1/5.

nov 1, 2022 by

Angyali érintés: 1/5.

Első évad:/5.rész.»–›Cassie választása/ Cassie gimnazista, és gyermeket szül. Az apa – ifjú szerelme, Craig – egy punk együttessel járja az országot. Előre eltervezték, hogy a babát örökbe adják, és Cassie kiválasztotta az örökbefogadókat is. Már mindent elintéztek, amikor Cassie mégis karjába veszi a kislányát, és úgy tűnik, többé nem tud megválni tőle… / Egy-egy epizód általában akörül forog, hogy egy ember vagy embercsoport az életében válaszúthoz ér, nagy problémával találkozik vagy nehéz döntés előtt áll. Ekkor angyalok jelennek meg a történetben, akiknek feladata valakinek a segítése a döntéshozatalban. Az angyalok általában nem tesznek csodákat, alapvetően Istennek azt az üzenetét közvetítik az emberek felé, hogy Isten szereti és elfogadja őket, és barátságosan, odafigyelve viszonyulnak az emberekhez.

Monica, a főszereplő angyal a sorozat történetének elején kerül a Földre, azzal a feladattal, hogy segítse az embereket, akik belső mozgatórugóit egyáltalán nem ismeri. Monica korábban láthatatlanul dolgozott, mint a bajba jutott emberek megmentője, a közvetlen segítés előléptetés a számára, de a felelősséggel és az emberekkel való foglalkozás nehézségeivel is tisztában van. Sokszor meginog abban a hitében, hogy képes lesz-e végrehajtani feladatát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı