Mindenek felett

aug 12, 2022 by

Mindenek felett

Valójában e három eszme annyira fontos, hogy nélküle nincs is élet?! “Hit, Remény és a Szeretet” Igen! Hit nélkül csak céltalanul bolyonganánk. Nélküle értelmetlen lenne minden tevékenységünk. A remény pedig visz tovább minket ,mert látatlanban hiszünk és szeretünk és csak reménykedünk abban ,hogy ez így van jól. A szeretet pedig mindenek felett! Sokunknak fontos lépés az,hogy önmagunkat kezdjük el szeretni. Hiszen önszeretet nélkül csak keserűséget okozunk önmagunknak,pont úgy ahogy eddig így volt. De mostantól lehet másképp. Megbocsáthatnád magadnak, ha tévedtél. Azt is ha ügyetlenebbnek érzed magad másoknál, vagy legyen ez bármi, megbocsáthatnád magadnak.

Valójában mindezek akkor világosodnak meg számodra, ha elkezdesz járni az önismeret útján. És bármi ami szokatlant találsz fogadd el.

Manapság igen nagy szükség van arra, hogy higgy a láthatatlanban is akár. Valahányszor megrendül a hited, csak arra gondolj ez a próba időszaka. Bár lehet, nem vagy benne bizonyos, hogy ez így van de nem ez a lényeg. Az a lényeg,hogy újból megerősödj a Hitben. Akkor újból van remény és akkor újból van értelme az egésznek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.