Ennyi lenne?

Ennyi lenne?

Vannak napok, amikor semmi sem megy. Vannak napok, amikor mindenki eltűnik életedből. Hogy mi történik mégis ilyenkor? Megáll az idő egy percre. Megáll, csupán egy pillanatra. De ez a pillanat végtelennek tűnik. Nem mulik, nem mozdul, akár kánikulában a levegő: Áll! Szinte Te sem lélegzel, Csak hallgatod szived zakatolását. Mégis, ez a nagy csend öl, pedig hangos ez a lüktetés. Úgy érzed kiüti mellkasod, mégsem tehetsz semmit . Még csak nem is gondolkodsz.

Áll az idő, akkor a film miért pereg? Évek játszódnak szemed előtt, Káosz! Körülötted füstfelhő, az előző cigid még parazsal, Te mégis már másikra gyújtottál, nem tudsz már hova hamuzni. A hamuzó megtelt, sőt, az asztalodon szürke hamumaradványok. Igen, szürke! Ennyi lenne az élet? Egy szürke hamu, melyet ha megfújsz eltűnik? Ennyi lenne, semmit sem ér? Mozdulatlan, erőtlen vagy, nem birod elfujni, pedig úgy megtennéd! Úgy elfujnád ezt a semmitérő szürkeséget!

Úgy tullépnéd ezt a napot! De nincs erőd ehez, várod, hogy elmúljék… Reméled! Reméled, hogy el fog múlni, s jön majd egy szebb nap. Egy újabb parázs, mely lángra gyúl, egy újabb remény, egy új pillanat, mely tovább repit! Várod nagyon!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 5-10 másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment

SEO Ajansı