Megéri?

Megéri?

Szakítottunk. Egy idő után minden olyan bonyolult volt – mondatok, amik manapság egy pártól sem állnak távol. Nehéz lett. Nem volt többé kényelmes, meleg, minden ami a szerelem hatására egy életre az ölünkbe pottyan. Vagyis csak azt gondoljuk, hogy pottyan. Hogyan is lehetne megtalálni egy arany közép utat, amikor minden okosfelület azt súgja: dobd el, lesz jobb! Tv, telefon, ember, minden becserélhető, reklamáció nélkül. Megoldás? Na az nekünk sincs. De a probléma felismerése az első lépés. Gyakran nem tudnak az emberek elköteleződni mert nem állnak készen a nagyobb kompromisszumok megkötésére és egy részük feladására a kapcsolat érdekében.

Türelmetlenségük miatt egész egyszerűen járnak nem engedi, hogy érzelmeik a maguk ütemében növekedjenek. Időkorlátot szabnak.

Valakivel elmenni bulizni, és “pörögni”, kalandozni persze jó dolog, de nem szabadna felül írnia azt a vágyat, hogy választottunk szükség esetén mellettünk álljon, vagy épp támogasson minket álmaink megvalósításában. Az ágyban tripla leszúrt rittbergert bemutató kedvesünk mellett ne tarts ki csak a szex miatt. Szerelemben azonnal perfektnek kell lenni, hiszen mindkét fél vágyik a másikra. Nincs konfliktus, nincs hiba. Tévedés! Évek kellenek, ha nem évtizedek, hogy sok-sok vita árán két ember összeszokjon. Nincs kivétel, és a szakítást nem az első nagyobb veszekedés hozza, mert ha igen, abból soha nem lesz semmi tartós.

Unalmas, menni kell, elmúlt, izgalomra vágyunk. De egy módon elérhetjük szakítás nélkül is. Teremtsük meg! Nem telefonnyomkodással, beszélgetéssel. Nem a legjobbat adjuk önmagadból, de elvárjuk, hogy a másik tökéletes legyen és lenyűgözzön. Annyi fajta kapcsolat létezik manapság, hogy követni is nehéz. Barátság extrákkal, egyéjszakás kalandok, egyik, másik, minden nemhez vonzódók, monogámisták, poligámisták, frigidek.

Ez nyilván egyfelől szabadságot ad, mégis nagyon megnehezíti a kötődést. Nem küzdünk már semmiért, csak felcímkézzük “Nekem nem megy, mert … vagyok!” és mosolyogva továbbállunk. Utoljára hagytam minden baj okozóját. A rettegést! Megbánthat, elárulhat, csalódást okozhat, összetörhet, elhagyhat, kiüresíthet. Mindent, csak ezt NE. A felszínes nem fáj. A logikus és a racionális se. Csak el kell dönteni… Megéri?

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment

SEO Ajansı