Vágy és Érzelem

Vágy és Érzelem

A vágyak sohasem mértékletesek annyira, hogy a beteljesüléssel megelégedjenek. Ez csak lépcsőfok szokott lenni a nagytól a legnagyobbhoz. Gyávák vagyunk a vágyainkhoz? Magunkat emésztve, érzelmeket visszafojtva, teljesen felőrölve, össze-vissza kínlódva tekergetjük a szívünket, fáj, az biztos, de inkább ártunk neki, mert a másik nem tudhatja. Nem tudhatja, hogy mit érzel, hogy mire vágysz, hogy mennyire szeretnéd őt közelebb tudni magadhoz, hogy mit meg nem tennél érte, hogy mennyivel másabb lennél, ha ő lenne. De nincs. Közben meg ő ugyanezt éli át. Remegve, rettegve zárja be a szívét előtted és adja oda másnak, közben pedig csak rád vágyik, de nem kockáztat.

Miért is tenné, hisz te sem mondasz semmit. Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy megmondjuk, felvállaljuk, ami belül van.

  1. A tükör előtt Affection Project
  2. Érintés Affection Project
  3. Ez Majdnem Szerelem Volt Affection Project
  4. Nincs_semmi_másom Affection Project
  5. blue-waters Affection Project
  6. elmegyek Affection Project
  7. Még_nem_veszíthetek Affection Project

Legtöbbször inkább azt mutatjuk, amire mások vágynak, amit elvárnak tőlünk. Sőt egy idő után elkezdünk arra vágyni, és azt hisszük, hogy a másik vágya a mi vágyunk is. Rossz úton jár az, aki így tesz.

Mindaz, ami vagyok, ami lehetek, mindaz, ami valóban boldoggá fog tenni, csak a belső énünkből indulhat el. Belülről kell elindulnunk kifelé, és nem fordítva, különben olyan vágyakat teremtünk, amelyeknek se vége, se hossza.

Submit a Comment