Érzelmeink ereje

Érzelmeink ereje

Vágy és szeretet. Hatása alól nincs kibúvó! Ezek azok az érzések, amelyek életet lehelnek a gondolatainkba. Milyen kétségbeesettek is vagyunk, mint hálóba került madarak, amikor a vágy elragad bennünket. Sokszor van, hogy azt az egyet, amit a legjobban akarunk, nem kaphatjuk meg. Összetöri a szívünket, tönkreteheti az életünket. De bármilyen nehéz is akarni valamit, azok szenvednek a leginkább, akik nem tudják, mit akarnak. Ha az életben bármit is el akarsz érni, akkor égető vágynak kell benned égni. Az emberi érzelmek olyan összetettek, hogy gyakran kerüljük szavakba foglalásukat. Nem akarjuk elveszíteni érzelmeink erejét és varázsát, gyakran ezért nem kívánjuk kimondani, amit valójában akarunk. Sokan maguk mondanak le, önszántukból felejtenek el boldogok lenni.

Hisszik, vannak magasztos céljaik, miközben gyakran az egész életük egy hajsza. A többet, a nagyobbat és a szebbet kergetik. Keresik a boldogságot, és nem vesszik közben észre, hogy ott van az orruk előtt.

Szeretnéd tudni, mit tartanak az emberek a boldogságról? Azt, hogy a szépség pillanata örök időkig tart. És miért mennek el a boldogságuk mellett, miközben mindannyian boldog életre vágynak? Mert legtöbbször a boldogságot próbálják magukhoz csalogatni, s nem ők emelkednek fel a boldog pillanatokhoz.

kepes

Submit a Comment