Heart Song 7”

Heart Song 7”

Ki vagyok én, ☺ és miért születtem? Gondolkozzunk el egy kicsit, vagy ez túl „nagy” ahhoz, hogy gondolkozz rajta? Esetleg úgy vélekedsz, hogy te már mindent tudsz az életről? Bármi is legyen, állj meg most egy pillanatra, és legyél teljesen őszinte önmagadhoz! Érezted már magad vacakul egy bizonyos rossz szokásod, miatt, hogy bármit is teszel, hozzád van kötve, mint egy bilincs? Talán teljesen eleged van már mindenből, csalódott vagy a körülményeid, a körülötted lévő emberek miatt? A mindennapi élet taposómalma felett érzett unalom és aggodalom gyötör, hol fent, hol lent vagy érzelmileg? Késztettek-e már ezek a dolgok valaha is arra, hogy eltűnődj: „Nincs semmi több az életben, mint ez?

Megálltál-e már valaha elég hosszan ahhoz, hogy leszállj az élet óriáskerekéről, és találj valamiféle biztos válaszokat ezekre a kérdésekre? Olyan válaszokat, amelyek mindent megváltoztatnak az életed hátralevő részére, és azon túl? Erre nincs jobb alkalom, mint a most! Ha nem most, akkor mikor?

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

imagesAz életed mindig tele lesz kihívásokkal. Emlékezz, hogy az idő nem vár senkire. Tehát ne várj! Nincs jobb idő az éppen mostnál! Ha igazán őszinte vagy magadhoz, azzal, hogyan állnak most a dolgaid, akkor tudod, hogy az életedben van nyomorúság, szívfájdalom, magányosság, üresség, büszkeség, hiúság, kapzsiság, féltékenység, irigység, mindenféle bűn. Ha nem teszel ellene valamit, ez még inkább így lesz, és semmi sem változik!

‘Zene és szerelem. Az ember életének két sokat vitatott, sokszor elcsépelt, mégis nélkülözhetetlen eleme’

Submit a Comment