Farkasbőrben

augusztus 29, 2022 No Comments »

Freddy Lupin ember alakban él, de egy vérfarkas falka fiatal örököse, amely évek óta védelmezi a helyi várost. Amikor Freddy egy mágikus holdkő segítségével megpróbálja titokban követni a családját az éjszakai őrjáratuk során, véletlenül leleplezi a vérfarkasok létezését Foxwell Cripp fagylaltkocsi-tulajdonos előtt, és amikor Freddy apja, Hősszív megpróbálja megnyugtatni Foxwellt, hogy nem fogja bántani, az elmenekül, és ijedtében leesik egy szikláról. Hősszív odaugrik, hogy megmentse Foxwellt, és közben Freddybe ütközik. Freddy leejti a mélybe a Holdkövet, Hősszív pedig lezuhan a szikláról, és valószínűleg szörnyethal. Hősszív halálával Freddy nagybátyja, Buzgó válik a vérfarkas klán új fejévé és különböző új intézkedéseket hoz, amelyek közé tartozik a kutyafogók fokozott jelenléte a városban, mivel a vérfarkasok régóta lenézik és üldözik a kutyákat.

Hat évvel később elérkezik az idő, hogy Freddy átélje első farkas-átváltozását, de a házvezetőnő, Husi néni bátorítása ellenére megalázó dolog történik, amikor vérfarkas helyett pudlivá változik.

A falkája megvetésével szembesülve Freddy kihívást kap, hogy másnap holdkeltéig bebizonyítsa farkas státuszát, különben a száműzetés veszélyét kockáztatja. Erőfeszítéseit azonban már a kezdetektől fogva visszafogja, amikor Buzgó gyermekei ezüst nyakörvet tesznek rá, ami megakadályozza, hogy visszaváltozzon emberi alakba, bár sikerül elmenekülnie a kastélyból. Egy arra járó teherautón bejutva a városba, Freddy úgy dönt, hogy megpróbálja visszaszerezni a Holdkövet Cripptől, aki most egy vérfarkas-kiállítást vezet, amelyet vérfarkas-ellenes védelemmel fedtek le, így a falka nem tudja visszaszerezni a mágikus követ. Miközben a városban kutakodik, Freddy összebarátkozik Battyvel, egy kóbor kutyával, akit „Houndini” néven is ismernek, mert képes folyamatosan elmenekülni a kutyafogóktól.

Freddy felajánlja neki, hogy hozzáférést biztosít neki a kastélya húskészletéhez, ha segít neki visszaszerezni a gyűrűt Cripptől. Miután Batty ad neki néhány tippet, hogyan legyen kutyásabb, elvezeti őt Cripp kiállításához. Freddyt rövid időre elkapja és megvizsgálja Cripp, de Batty segít neki elmenekülni. Megtudva Batty múltját, amikor egy állatkereskedésből kitették, miután senki sem vette meg, Freddy azt tervezi, hogy segít neki, de a kutyafogó elkapja őket, és a Coldfax kutyamenhelyre küldik, mielőtt bármit is tehetne…


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı