Venom

augusztus 28, 2022 No Comments »

Venom egy kitalált szereplő a Marvel Comics képregényeiben. A karaktert David Michelinie és Todd McFarlane alkotta meg. Maga a szimbióta 1984-ben bukkant fel először a Marvel Super Heroes Secret Wars 8. számában, habár az egyes sorozatok ütemezése miatt már korábban is találkozhattak vele rövid cameo erejéig. Ez utóbbi gondolat egy rajongó, Randy Schueller fejéből pattant ki egy évvel korábban, aki egy pályázatra jelentkezve levélben írta meg a kiadónak az ötletet.[1] Eszerint Reed Richards csinálhatna egy fekete ruhát Pókember számára ugyanabból az instabil molekulákból álló anyagból, amiből a Fantasztikus Négyes tagjainak ruházata is van.

A főszerkesztő James Shooter lecsapott a lehetőségre és 220 dollárért megvette a fekete pókjelmez ötletét, és lehetőséget kínált Schuellernek, hogy megírja a hozzá tartozó történetet.

Utóbb azonban adódtak problémák, ami miatt Randy úgy döntött, nem írja meg a sztorit. 1988-ban jelent meg, két kisebb cameo után végül az Amazing-sorozat 300. számában debütált rendesen. A karaktert David Michelinie és Todd McFarlane alkották meg, de Michelinie a szimbiótát eredetileg egy női szereplőnek szánta, aki Pókembert okolta volna a férje és meg nem született gyermeke haláláért. A szerkesztő, Jim Salicrup elvetette az ötletet, így végül Eddie Brocknál landolt a fekete ruha.

Venom különböző képességekkel is bír, mint a szupererő, rendkívüli ellenállás, gyorsaság, kifinomult reflexek, falmászás, organikus hálóvető.[4] Venom gyakorlatilag mindenre képes, amire Pókember, sőt, a legtöbb dologban erősebb is nála. Pókösztönnel ugyanakkor nem rendelkezik, de nem is érzékeli őt Pókember. Képes alakváltásra is, a szimbióta ruhadarabokat hoz létre a gazdatestén, de igazából bármilyen formának álcázhatja magát. Bizonyos esetekben hús-vér lények alakját is felvette már. A szimbióta segítségével a gazdatest gyorsabban gyógyul egy sérülés után, ugyanakkor a parazita rendkívül érzékeny a hangra és a hőre.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı