A vakcina: a legyőzött Covid

augusztus 2, 2022 No Comments »

>Mi kell ahhoz, hogy rekordidő alatt egy olyan vakcinát hozzunk létre, amely egyszer és mindenkorra megállíthatja a globális járványt? Milyen intézkedések vannak érvényben az oltóanyag biztonsága érdekében? És hogyan fejlesztették ezt ki a világ vezető orvosai és egészségügyi szakértői? A vakcina: a legyőzött COVID dokumentumfilm többek között ezekre a kérdésekre is megadja a válaszokat. – Az elmúlt évben átélt megpróbáltatások a világ minden pontján arra készteti az embereket, hogy megértsék a történéseket, és képet kapjanak arról is, hogy mi várható még számukra.

A különleges film részletesen bemutatja a korai kísérleti fázis önkénteseinek hősies erőfeszítéseit, köztük Jen Hallert, a seattle-i lakost, aki az Egyesült Államokban elsőként kapta meg a Moderna oltást.

A nézők első kézből nyerhetnek betekintést a járvány frontvonalában harcolóktól, valamint olyan vezetőktől, mint Jared Polis, Colorado kormányzója, aki részletesen bemutatja az oltások sikeres bevezetésének és tömeges terjesztésének stratégiáját, valamint az akadályokat, amelyekkel a vezetők szembesülnek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..>

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı