A gömb

szeptember 19, 2022 No Comments »

A Csendes-óceán mélyén egy háromszáz éve ott pihenő űrhajóra bukkannak. Egy négyfős kutatócsapatnak kell kiderítenie, hogy a földönkívüli eredetűnek titulált jármű honnan és miként került oda. A csapat kutatása váratlan fordulatot hoz: hamar kiderül, hogy a jármű földi eredetű, méghozzá a közeli jövőből, 2048-ból származik, sőt ráakadnak pilótája földi maradványaira is. A legzavarbaejtőbb felfedezés azonban az űrhajóban talált, nagyméretű, meghatározhatatlan összetételű gömb, ami mintha intelligenciával is rendelkezne. Ahogy a tudósok egyre több időt töltenek az űrhajóroncs és a benne talált gömb közelében, hogy kiderítsék az igazságot, egyre jobban kezdenek sokasodni a baljós események, míg végül a kutatók már a saját gondolataik valóságában sem lehetnek teljesen biztosak.

[Elite_video_player id=”12″]

A gömb egy 1998-as amerikai sci-fi-kalandfilm, mely Michael Crichton azonos című regényéből készült. Rendezője Barry Levinson, főszereplői pedig Dustin Hoffman, Sharon Stone és Samuel L. Jackson.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.