Utazás a rejtélyes szigetre

július 10, 2014 No Comments »

A 17 éves Sean Andersont elkapta a rendőrség egy rövid üldözés után, ami úgy végződött hogy a Cross motorjával belehajtott egy medencébe, amikor próbálta őket lerázni.Nem sokkal később megérkezik mostohaapja Hank, és egy rendőr, aki barátja neki, elmondja hogy mi történt.Sean betört egy műholdas kutatási állomásra.Hank és Sean amikor hazaérnek édesanyja, Liz nem örül a fia tetteinek.Majd később Sean elmondja Hanknek hogy azért tört be a kutató központba, mert valahonnan kapott egy jelet, hogy az ő nagy apja Alexander Anderson életben van, aki már 1 éve eltűnt és ki akarja deríteni hogy hol van.Hank úgy döntött hogy segít Sean-nak megfejteni a egy kódot, aminek megfejtése egy három könyvet takar, méghozzá Verne könyveit.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Az első könyv: Kincses sziget, a második: Gulliver utazásai, és a harmadik: Rejtelmes sziget.Mind három könyv tartalmaz egy térképet a szigetről.Hank kitépi a lapot a szigeteket ábrázoló mind 3 könyvből, és összeilleszti őket, mert azt gyanítja hogy 1 szigetről van szó.Megvilágítja az összeillesztett képeket és megtudja a koordinátákat ezzel azt bizonyítva, hogy a sziget létezik.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.