Ezüst Nyíl

június 12, 2014 No Comments »

retro vision - copie[1986]: A történet Alaszka hegyei között játszódik. Ezüstnyíl születésétől fogva különlegesnek látszik, mert amikor még kicsi a hátán csíkok vannak de majd az idő fojaán eltűnnek. Az egésznek az a lényege, hogy megöljék Álmatlant, a gyilkos medvét. Honnan is kapta a nevét Álmatlan? Egy régi harcban Fábián vadász kilőtte a jobb szemét és emiatt nem alszik téli álmot. Ezüstnyíl kemény kiképzésen megy keresztül míg nem ügyes medvevadász kutyává fejlődik. A történet csak akkor válik igazán izgalmassá amikor a vadkutyák is képbe kerülnek. Ezüstnyíl is csatlakozik hozzájuk és egy pár új barátot is szerez. Kiderült, hogy Ezüstnyíl apja, Riki a falkavezér de mindenki úgy tudta, Riki meghalt!

Nem, ez nem volt igaz! Valahogy túlélte a nagy zuhanást a szakadékba és kimászott! Ezüstnyíl tudja egyszer majd bebizonyítja ő a papája, de senki nem hitt neki! Riki kiadja a parancsot, szerezzenek a nagy harchoz még több tagot. Rengeteg erős kutyát gyűjtöttek! A nagy harckor jön rá Riki, Ezüstnyíl az ő fia! Amíg a falka elől eltereli a medve-horda figyelmét addig Riki és Ezüstnyíl hátulről a halálos csapással támadja a látfontosságú szerveket…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.