Kóma

szeptember 29, 2022 No Comments »

Egy bostoni kórházban egy fiatal, életerős lány – Nancy Greenly – egészségügyi küret után kómába esik. Susan érthetetlenül szemléli a helyzetet. Azonban, mikor egyik ismerőse egy kisebb műtét során szintén kómába esik, megerősödik a gyanúja, hogy itt valami nincs rendben. Hosszú nyomozás során rájön, hogy ez nem az első eset volt: számos egészséges, fiatal beteg esett kómába jelentéktelen kis beavatkozások során, akiket a kórházból egy komor intézetbe szállítottak, ahol testüket gépekkel tartják életben. A rezidensnő odamegy, a veszéllyel szembe szállva próbál rájönni a történtekre. Egyre jobban belekeveredik az ügybe, már a korábban neki segítő Mark Bellows is elpártol tőle, a metró aluljáróban sötét alak követi, aki rátámad a kórházban, végül ő maga is a műtőasztalon végzi.

Mark Susan iránti szerelme által vezetve nekilát a kórházban végigfutó szellőző nyílásokon átkeveredni, és megtalálni az okot, miért mindig ugyanabban a műtőben esnek kómába váratlanul a betegek.

[Elite_video_player id=”17″]

Susan eközben menekülni akar a műtét elől, amiből tudja, nem fog felébredni. kutatás során rájön, hogy az igazgatónak nagyon is sok köze van az ügyhöz. Azt is kideríti, hogy az altatásnál használt két csőben van a titok nyitja.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.