Rajz/Animáció

Boldog Új Mackóévet!

Boldog Új Mackóévet!

december 28, 2014 No Comments »

Ez az év végi ünnepi szezon is jól kezdődik: Micimackóval és barátaival, a Százholdas pagony vidám és kedves lakóival, akik együtt töltik az ünnepeket! Micimackó, Malacka, Nyuszi, Kanga, Zsebibaba, Bagoly... Read More »

Karácsonyi ének

Karácsonyi ének

december 22, 2014 No Comments »

A Christmas Carol: Charles Dickens szívhez szóló és tanulságos viktoriánus meséje, a Karácsonyi ének nemcsak az iskolai színjátszókörök kedvenc kötelező darabja karácsony táján, de minden bizonnyal a legtöbbször adaptált irodalmi... Read More »

A kis tücsök kalandjai

A kis tücsök kalandjai

október 21, 2014 No Comments »

O Grilo Feliz [2001]: A történet Christopherről, a vidám tücsökről szól, aki zenéjével és énekével színt visz az erdő mindennapjaiba. Boldogsága azonban addig tart, amig az erdőbe meg nem érkezik... Read More »

Fel! (Up!)

Fel! (Up!)

szeptember 20, 2014 No Comments »

A félénk, csendes fiatal fiú, Carl Fredricksen megismerkedik egy eleven, hiányos fogú, fiús lánnyal, Ellie-vel. Mivel mindketten szeretnek felfedező utakra járni, ahogyan kedvenc hősük, Charles F. Muntz is, ezért hamar... Read More »

Zarafa

Zarafa

augusztus 29, 2014 No Comments »

A majomkenyérfa alatt egy idős férfi mesél a gyerekeknek. Maki, a tízéves, a rabszolgakereskedők kezéből megszökött kisfiú és Zafira, az elárvult zsiráf barátságának történetét. A zsiráfot az egyiptomi pasa küldte... Read More »

Eszeveszett birodalom 2.

Eszeveszett birodalom 2.

augusztus 13, 2014 No Comments »

Minden jó, ha vége jó ? gondoltuk nemrég, amikor a Walt Disney eszeveszett rajzos vígjátékában, az Eszeveszett birodalomban minden rossz elnyerte méltó büntetését, minden jó megkapta méltó jutalmát, a butus,... Read More »

Eszeveszett birodalom

Eszeveszett birodalom

augusztus 11, 2014 No Comments »

Kuczónál nincs lazább uralkodó egész Dél-Amerikában: élvezi a gazdagságot, a hatalmat és a jó zenét. Aki pedig nem tetszik neki, azt egyik segédje szívesen kihajítja az ablakon. Legújabb terve: vízividámpark... Read More »

Madagaszkár 3.

Madagaszkár 3.

július 25, 2014 No Comments »

Az alaptörténet szerint Alex, Marty, Gloria és Melman továbbra is azon törik a fejüket, hogyan juthatnának haza New York-ba. Az útjuk ezúttal Európába vezet, ahol beállnak egy vándorcirkuszba azzal a... Read More »

Madagascar 2.

Madagascar 2.

július 23, 2014 No Comments »

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a... Read More »

Madagaszkár

Madagaszkár

július 17, 2014 No Comments »

Alex, Marty, Melman és Gloria a New York-i Central Park Zoo lakói. Egy nap Marty szemtanúja lesz négy, magukat akcióhősnek képzelő pingvin szökési kísérletének, és a fejébe veszi, hogy ő... Read More »