Ókori űrutazók

május 13, 2023 No Comments »

Földönkívüliek segítettek a piramisok építésében? Erich von Daniken svájci író a vallás és a tudomány állításait egyaránt kétségbe vonja könyveiben? / “A történelem titkos lapjai” című sorozat feltárja a világ ikonikus helyei, úttörő találmányai és befolyásos egyéniségei mögött rejlő titkokat. Ezeket a tényeket eddig nem ismerhettük, mert a “hagyományos” történelem figyelmen kívül hagyta őket, pedig ezek a múlt, a jelen és a jövő valódi tényei. Olyan ez a sorozat, mintha a hét lakat alatt tartott, “szigorúan titkos” feliratú dossziékban lapozgatnánk. Arra készteti a nézőket, hogy maguk is a rejtett történelem nyomozóivá váljanak, miközben feltárja a titkos társaságok, úttörő találmányok, és a legnevesebb tárgyak, helyek és emberek világáról.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı