Donbassz

december 29, 2022 No Comments »

Nagyon sokan nem tudják, hogy mi is történt 2014-után Ukrajna keleti részén, mi vezetett valóságosan oda, hogy Oroszország kénytelen volt a 8 éve ott zajló tragikus állapotok miatt közbelépni. A nyugati média mindazokról az eseményekről melyek az orosz beavatkozáshoz vezettek mélyen hallgatott az elmúlt 8 évben és mélyen hallgat ma is. Az Egyesült Államok és a nyugati hatalmak felelőssége az események kialakulásában megkérdőjelezhetetlen. Ennek ellenére az elsöprő erejű nyugati média olyan valótlanságokat állít Oroszországgal kapcsolatban, melyeket józanul gondolkodó emberek természetesen nem hisznek el.

Ugyanakkor egyöntetű céljuk, hogy Oroszországot is kifosszák ugyanúgy, ahogyan azt nagyon sok más állammal megtették a II. világháború után.


Oroszország kifosztása, az ott található ásványkincsek és energiaforrások megszerzésének célja a Szovjetunió felbomlása után a jelcini (Borisz Jelcin volt orosz elnök) Oroszországban már majdnem sikerrel járt. Azonban ez a folyamat megakadt, amikor Vlagyimir Putyin került Oroszország élére. Az Egyesült Államok azonban Oroszországgal szembeni elképzeléseit nem adta fel. Ehhez felhasználta Ukrajnát és jelenleg is ezt teszi. Ukrajnában olyan kormány van hatalmon, melyet Washington a 2014-es majdani puccs eredményeként ültetett a kijevi hatalomba.

Ez a bábkomány minden, az Egyesült Államokból érkező parancsot teljesít. Az ukrán vezetés saját népét sem kímélve tökéletes hűbéresként végzi a feladatát. Ahhoz, hogy teljes képet alkothassunk és az összefüggéseket is megértsük a jelenleg Ukrajnában zajló eseményekkel kapcsolatban, mindenképpen ajánljuk ennek a filmnek a megtekintését. A film megrázó erejű felvételeket jelenít meg, éppen ezért szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk megtekintését.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı