Meghökkentő mesék 3.

november 18, 2022 No Comments »

Cím:/A csend hangjai/ Az angol születésű Roald Dahl a rémmesék atyja az egyik legolvasottabb írók közé tartozik, aki írásaival arra törekedett, hogy az olvasóit rabul ejtse. Mindezt azért tette, mert nem akarta, hogy könyvét olvasás közben letegyék. Az első 26 epizódot ő írta, és ezek elején ő maga mondott bevezetőt. A többi szórakoztató, olykor fekete humorban tocsogó rémtörténetet az író nyomdokain járva hasonló történetszerkesztéssel igyekeztek elkészíteni lenyűgözve vele a nézőket. A történetek szereplői hétköznapi emberek voltak, akik elgondolkodtató és mélyen tanulságos, néhol horrorisztikus helyzetekbe keveredtek.

A logikus megoldással kecsegtető történetek mindegyike meglepetést tartogatott. A nézőt letaglózták, Roald Dahl elérte célját, és a borzongató történetek meghökkentő csattanót tartogattak a legvégére.
A meglepett néző, vagy történetesen olvasó gondolataiban még napok múlva is a látottak és olvasottak kavarogtak. Nálunk 1981-től láthattuk először ezt a sorozatot, mely a Szombat esti filmkoktélban az egyik fő ínyencségnek számító műsor volt. A Meghökkentő meséket 1979 és 1988 között vetítették és 112 epizódot élt meg.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı