Az Onedin család I./4.

szeptember 29, 2022 No Comments »

Production Year:[ 1971-1980]: Tartalom: Ms. Simons megtudja, hogy Robert Onedin nős és neje gyermeket vár. Mr. Callon pedig arról szerez tudomást, hogy James meg szeretné venni Mrs. Arkwright raktárát. James szemrehányást tesz bátyjának, hogy elárulta Mr. Callonnak a vásárlási szándékát. Ezt követően azt javasolja Robertnek, alapítsanak együtt egy Kft-t, melyben bátyja 15 százalékban részesülne… Az Onedin család egy népszerű televíziós sorozat volt. 1971 és 1980 között 91 epizódja készült, egyenként 50 perces hosszúságban. A sorozat Liverpoolban és a tengeren játszódik, a feltörekvő Onedin család történetét meséli el. Középpontban a Peter Gilmore által megszemélyesített James Onedinnel, aki kereskedelmi hajózási társaságot épít fel bátyja, a boltos Robert és húga, Elizabeth segítségével.

[I./4. rész]→ Az alku

Az Onedin család egy népszerű televíziós sorozat volt. 1971 és 1980 között 91 epizódja készült, egyenként 50 perces hosszúságban. A sorozat Liverpoolban és a tengeren játszódik, a feltörekvő Onedin család történetét meséli el. Középpontban a Peter Gilmore által megszemélyesített James Onedinnel, aki kereskedelmi hajózási társaságot épít fel bátyja, a boltos Robert és húga, Elizabeth segítségével. Jövője megalapozása érdekében feleségül vesz egy nála idősebb nőt, Anne Webstert, hogy annak apjától megszerezze a Charlote Rhodes nevű hajót. Ugyan eleinte mindkettőjüket csak az üzleti előnyök érdeklik, de idővel megtanulják tisztelni egymást, végül egymásba szeretnek. Anne azonban meghal szülésben. A történet egyszerre kalandos és romantikus, bepillantást enged a 19. századi alsó és felső középosztály életébe, a vadkapitalizmus kulisszái mögé, az üzlet és a hajózás változásaiba, mint például a fa hajóktól az acél hajókig, a vitorlásoktól a gőzösökig.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration