Hullámok hátán

augusztus 4, 2022 No Comments »

Sokszor van, hogy mondjuk, majd. Majd ha megtehetem, ha megteheted, ha ilyen vagy olyan leszel, ha ez vagy az lesz. Majd akkor leszek boldog ha. De a boldogság nem akkor lesz. A boldogság most lehetséges csak ebben a pillanatban. Egy feltétele van a szeretet, amit magad, és mások iránt érzel. Nem tegnap, és nem is holnap. Az akadályok, elvárások, a majd, csak mind kifogás, eltávolít a jelenből. Kifogás, mert ha eljön az a bizonyos majd, kitalálsz újabbakat, hogy ne kelljen érezni a jelent. A szeretet képes lebontani a falakat, megszüntetni az akadályokat, és a jövőbe vágyakozást is. Gondold végig. A nehézségek, aggodalmak változnak, átmeneti természetűek.

A szeretet állandó, és örök. Ha a körülményektől teszed függővé a szeretet, és a boldogságot, sosem kaphatod meg, mert mindig lesz majd.

De mitől lesz jó egy lehetőség? Bármitől, ami közelebb visz téged egy lépéssel az álmodhoz. A lehetőségek közül való választásaid határozzák meg az életminőséged. Dolgozz ki értelmes és szigorú követelményeket annak megítélésére, hogyan használd fel az időd és energiád. Ne annak alapján dönts, hogy mi esik jól az adott pillanatban, hanem hogy mi szolgálja leginkább távlati céljaidat. Hogyha valamire vinni akarod az életben, akkor hagynod kell, hogy kiépüljön benned és uralkodjon a személyiséged. Önmagad, aki csak te vagy.

Nem szabad másokat követned, mindenbe annyira kell csak belekóstolni, hogy összerakd a kirakóst, hogy rájöjj, ki is vagy valójában.

A szentkeresztség iránti vágy helyettesíti a keresztelést, amikor annak végrehajtása lehetetlen. A tökéletes megbánás helyettesíti a gyónást, ha maga a gyónás nem lehetséges.

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.